Тел: +359 883 33 04 34
Адрес: бул. Братя Бъкстон бл.207А
E-mail: bulmax2012@abv.bg

За нас

БУЛМАКС 2012“ ООД е пълноправен член на Камарата на Строителите в България. 

Булмакс 2012Частна фирма създадена през 2012 г., развиваща се в няколко направления. Фирмата предлага изпълнението на всички етапи от строително-ремонтните дейности за частни и юридически лица. Предлаганите услуги включват – проектиранегруб строеж, изграждане на всички видове инсталации, довършителни работи, както за жилищни, така и за офис сгради.

В „БУЛМАКС 2012″ ООД работи млад, амбициозен и висококвалифициран екип, чието основно задължение е да се погрижи за качественото изпълнение на Вашите желания на разумни цени.

Фирмата се старае да наложи на пазара една отворена политика към клиентите на този сектор, като дава реални стойности за изпълнение на зададени проекти. Специалистите на фирмата държат на идеалното изпълнение на всички детайли, без значение от мащаба на обекта.

Именно този перфекционизъм е причината много доволни клиенти да доверяват на фирмата изпълнението на бутикови бани и други специализирани проекти. 

Не се заблуждавайте от ниските цени – „БУЛМАКС 2012“ ООД не прави компромис с качеството на материалите, с които работи.

Фирмата особено държи на доброто си име и не го компрометира с евтино изпълнение. На вниманието на клиента се предлагат различни възможности за избор на материал и информация за реалния разход.

Мотото на фирмата е „Строителство от ново измерение“, именно защото „БУЛМАКС 2012″ ООД предлага иновативни решения, с които да се спестят време и ресурс на клиента.

Не се колебайте свържете се сега с „БУЛМАКС 2012“ ООД за консултация на място!

error: Content is protected !!